בעיות
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
רופא שביצע אולטרסאונד ביום ה- 14 למחזור אמר שכנראה אין ביוץ החודש.גם החום לא על החודש ובחודש קודם עלה כשבוע לפני המחזור. המחזור יחסית סדיר כל חודש. 1. האם יתכן מחזור חודשי ללא ביוץ? 2. מה הפתרון לצורך כניסה להריון?
הי מתי, יכול להיות מחזור ללא ביוץ. הפתרון לבעיה זו פשוט יחסית. הפתרון המהיר הוא כדורים או זריקה אצל רופא, יש פתרון איטי יותר (עבד במקרה שלי לאחר 9 חודשים אבל היה לי שווה לא לקחת סיכונים וללכת על הדרך הטיבעית..) שזה רפואה לא קונבנציונלית, למשל הומאופתיה. אבל לפי מה שכתבת יתכן והביוץ אצלכם הוא פשוט מאוחר יותר מ14 יום . גם למי שיש מחזור מסודר לעיתים יום הביוץ אינו קבוע. אני הייתי ממליצה לפני הכל להמשיך למדוד חום וכשהוא עולה לעשות בדיקת ביוץ (בדיקות שתן) ואם לא מוצאים כך את הביוץ אפשר להתחיל מעקב זקיקים אצל רופא (אולטרסאונד כל כמה ימים). אולי הבעיה היחידה שלכם זה שעוד לא מצאתם את הביוץ ולא שהוא לא קיים... שיהיה בהצלחה, אביגיל.
מתי בוקר טוב, לי יש ביוץ רק פעם בשנה ולא כל חודש. חיכיתי שנה למצוא את הביוץ, כשנמאס לי לחכות, פניתי לרופא וקבלתי כדורי איקקלומין אשר מסדירים את הביוץ, קבלתי מחזור ולאחריו נטלתי את הכדורים ונקלטתי. אני עכשיו בשבוע 38. שיהיה לך בהצלחה!