פמולן ומחזור חדשי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

30/11/2003 | 08:14 | מאת: אילנית

אני מניקה ולפני חודש קיבלתי מחזור ראשון לאחר הלידה. התחלתי לקחת פמולן, החפיסה הסתיימה ומייד התחלתי את החפיסה הבאה. שאלתי היא מתי אמור להופיע המחזור החדשי אם אין כאן הפסקה בלקיחת הגלולות? המחזור החדשי עדיין לא הופיע אצלי לאחר שסיימתי את החפיסה הראשונה.

30/11/2003 | 12:49 | מאת: מלי

הייתי שופכת את כל הידע שצברתי על הגלולה הזו אם היה פה יותר מקום, בני בן שנתיים ואני עדיין מניקה אותו,אמנם לא כמו בהתחלה, רק לפני השינה. מהלידה אני משתמשת בפמולן- בידיעת רופא הנשים שלי שאמר לי בפירוש כי המחזור לא הולך להיות סדיר, אם בכלל אקבל מחזור- אז אולי לא כדאי לך לצפות וגם אם לא תקבלי- זה בסדר. אבל מה שרציתי לומר לך ובגלל זה כתבתי חשוב בכותרת היא שגלולה זו היא בעלת מינון הורמונים מאוד מאוד נמוך וקרו כבר מיקרים של נשים שנכנסו להיריון יחד עם לקיחת הגלולה. אני בחודש שלישי בימים אלו ממש תו"כ לקיחת הגלולה. חשוב ביותר לקחת את הגלולה כל יום באותה השעה אחרת היא מאבדת אפקטיביות. בהצלחה!!!!!!!!

30/11/2003 | 15:49 | מאת: אילנית

תודה על התשובה ויש לי שאלה נוספת אם לא אכפת לך לענות לי גם עליה: איך גילית שאת בהריון ? האם אפשר לעשות בדיקה ביתית או שצריך בדיקה מעבדתית? האם רמת ההורמונים שבגלולה לא יכולה לגרום לתשובה שגויה לגבי הריון?

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה