שאלה לגבי סושי - רק למי שיודע

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/11/2003 | 10:34 | מאת: שירה

שמעתי שאסור לאכול סושי בגלל דגים נאים, שאלתי היא האם מותר לאכול סושי צמחוני, כי אני אוכלת סושי צמחוני עם אורז ואבוקדו או מלפפון. והאצה היא ירק - האם יש בעיה עם זה? הרופאים בפורום כל הזמן מדברים על איסור אכילת סושי בגלל הדגים הנאים אבל לא אומרים מה לגבי סושי צמחוני. תודה ובבקשה שיענו לי רק מי שבירר את הנושא

16/11/2003 | 09:55 | מאת: ע.ה

אז ככה: בסושי בר לא כדאי כי יכול להיות שהסכין שנגעה באבוקדו נגעה קודם לכן בדגים ..... פרט לכך הסושי מן שמכין את רול האבוקדו (בידיים) נוגע כל הזמן בדגים נעים.... הפתרון שלי : בעלי למד להכין בבית!!!! (וכך כמובן מותר לאכול - בהנחה ואין מגע עם בשר נע) אגב יש לי סקירת מערכות ראשונה היום - תחזיקי לי אצבעות שיהייה לך יום נהדר!!!!!!!!!

16/11/2003 | 14:22 | מאת: יערה

גם אני מאוהבי הסושי שקשה לה לחשוב שאסור לאכול סושי 9 חודשים לכן בררתי את הנושא לגבי סושי צמחוני והתשובה היא שישנם סוגי דגים נאים שאסורים לאכילה בגלל שהכספית שלהם מזיקה לנשים בהריון מכיוון שהן רגישות יותר לזיהום סושי צמחוני לא אסור לאכילה אך הינך חייבת לדעת שמכינים את הסושי במקום נקי שלא ישארו שאיריות ופסולת של דג נא אז שיהיה בתאבון ויש לי המלצה במסעדת סושידו מכינים סושי עם עוף והוא מדהים בהצלחה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה