הפלה נדחית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/10/2003 | 19:25 | מאת: אלה

שלום לפני כחודש עברתי גרידה (מדובר בהריון ראשון). 1. לאחר כמה חודשים מומלץ לנסות להיכנס להריון שוב? 2. האם סיכוי להפלה בהריון ראשון הוא גבוה יותר מזה של הריון שני? 3. האם מומלץ לקחת ויטמינים כלשהם לחיזוק הגוף (חוץ מחומצה פולית). תודה

04/10/2003 | 09:04 | מאת: קלי

היי: 1. לאחר שני מחזורים 2. הפלה בהריון ראשון נחשבת לדבר שכיח ,מן הסתם ככל שמספר ההפלות עולה מסתמנת בעייה - לאחר 3 הפלות זה כבר מוכר כבעיה 3. ויטמינים זה אולי נחמד אבל לא מונע הפלה מאחלת לך מכל הלב שזאת ההיתה הפלה אחרונה. חג שמח. קלי.

04/10/2003 | 16:41 | מאת: אביגיל

הי אלה, גם אני עברתי הפלה ראשונה, ולצערי אנחנו שייכות לקבוצת נשים גדולה מאד. לפי מה שאני יודעת ניתן לנסות להכנס להריון כבר מהמחזור הראשון אחרי ההפלה. תפקידה של החומצה הפולית הוא למנוע מומים בעובר ולא למנוע הפלה. אל תנסי לחשוב מה את יכולה לעשות כדי למנוע את זה כי ברוב המקרים ההפלה היא הדרך של הטבע לוודא שכאשר תזכי לילד הוא יהיה בריא ושלם. מאחלת לך הרבה הצלחה בנסיון השני. אביגיל.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה