"ללדת במאיר באהבה"

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

17/09/2003 | 14:58 | מאת: סיון

ד"ר גדעוני, ראשית ברצוני להביע התנצלות במידה ואני וחלק מהבנות שהצטרפו אלי פגענו בך, זאת לא היתה הכוונה, בסופו של דבר כל שאנו רוצות הוא להפיק את המירב מפורום זה והרגשנו שלאיש מצוות הפורום לא ממש אכפת מאיתנו (אז לשם מה אתם מקיימים את הפורום???). מזל שיש לנו אחת את השניה וזה בהחלט עוזר מאד מכל הבחינות- הן מהבחינה הנפשית ולעיתים אף מהבחינה הרפואית (ישנן בנות שלהן נסיון רב בכל הקשור לנושאים המועלים בפורום) אך בשעה שלא ענו לנו מזה זמן כה רב (נכון, אמנם הפורום עמוס מאד אך אפשר מדי פעם להקדיש תשומת לב, בעיקר לשאלות שמבחינה רפואית מצדיקות התייחסות מהירה... בכל זאת, אשה בהריונה הראשון שנתקפת בדימום לא תמיד יודעת מה הדבר הראשון שעליה לעשות ואם לפנות לעזרה רפואית או לא...) היינו מצפות ממך/ מנהל הפורום להסביר את פשר "ההעלמות" הזו. ושוב, כמובן שאינכם חייבים לנו דבר וברור לנו כי התשובות ניתנות בהתנדבות ועל חשבון זמנכם הפרטי אך או ש"מראים נוכחות" מדי פעם או ש"נעלמים" לתמיד ולא מופיעים פתאום כרעם ביום בהיר וגם זה בעקבות אינפורמציה קצת פחות דחופה ורלוונטית מחלק מהשאלות המועלות בפורום זה! נ.ב- הכל שאלה של רצון- בפורום אולטרה סאונד ד"ר חזן מוצא לנכון לענות לכל שואלת ועושה זאת לעיתים מאד קרובות ואני מניחה שגם הוא עושה זאת בהתנדבות... הלא כן...?!

17/09/2003 | 16:17 | מאת: ד"ר יריב גדעוני

נראה לי שעדיין העקרון איננו ברור דיו , אז בכדי לשים לזאת סוף אני אחזור שוב על עיקרם: שגרת יומי איננה כוללת המצאות ברשת האינטרנט ולכן איין ביכולתי לענות "ולו גם רק על שאלות דחופות" . למרות שהוכתרתי בתואר "מנהל הפורום" (לא ביקשתי כל תואר שהוא) אין אני נושא בכל תפקיד ניהולי באתר אלא משמש כרופא המוכן לתרום מזמנו הפרטי ולהכנס לרשת ולפורום ולענות על תשובות, וזאת כתרומה פעוטה לחברה - וכך ממש אני רואה זאת. מכאן שאינני חייב לך או לכל אדם אחר כל הסבר שהוא . אני שוב מזכיר לך ולחברותיך שהאתר עמד ללא מענה זמן רב עד שהצטרפתי וגם כיום לא מצליחים לגייס רופאים נוספים לענות בפורום זה. דר' חזן רופא נהדר (וחבר טוב) וניהול זמנו הינו ענינו האישי בלבד , כך היא גם שגרת יומי-עניני האישי ,ואל לך מלהטיף לי או לחלק ציונים על "העלמות","רצון" או "התנדבות" .

17/09/2003 | 16:51 | מאת: סיון

אכן נשים לזה סוף, לקחת את זה קשה מדי כנראה... נסכם זאת בכך שאתה תשאר עם הרגשותיך ואני עם שלי... כנראה שכנות ואמיתיות הן מצרך נדיר בימינו. שיהיה לך כל טוב

18/09/2003 | 09:35 | מאת: שוש

מעניין שהד"ר בחר להיכנס דווקא להודעה שמציגה את הכותרת הזו ולא לאף הודעה אחרת שיש שם שאלות ממש חשובות ודברים יותר דחופים! תתבייש!!

18/09/2003 | 09:32 | מאת: עדי

שלום לך סיון ובוקר טוב, רק רציתי לומר לך שאני מסכימה איתך במליון אחוז. שוב, לא שאני לא מעריכה מאוד את העובדה שהאתר הזה בהתנדבות והרופא מקדיש לנו מזמנו החופשי והאישי, אבל... המתחיל במצווה אומרים לו גמור! ואכן, גם אם לא בכל יום ולא לכל השאלות, האתר הזה מאוד לא פעיל מבחינת המענה של הרופאים על שאלות. אני מקווה שהבנות כאן מצליחות לעזור לך. אין לך מה לצפות מהרופאים בפורום הזה, אני כבר מזמן התייאשתי ופניתי לפורומים אחרים, שם הרופאים, גם כן בהתנדבות, משתדלים ועושים קצת יותר!!!!!! בכל אופן, שהיה רק הצלחה, עדי

18/09/2003 | 15:13 | מאת: סוף סוף מישהי שמבינה עניין...

18/09/2003 | 15:14 | מאת: סיון

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה