בטן מאוד קטנה.....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/09/2003 | 01:36 | מאת: שרון

אני בשבוע ה29 להריון, והבטן שלי מאוד קטנה. כל הבדיקות עד היום בסדר יש לי אולטרסאונד רק בעוד 3 שבועות. למה הבטן ככ קטנה? האם זה בסדר? נ.ב. זה הריון ראשון שלי. עוד שאלה: אפשר לעשות שעוה בבטן בהריון?

15/09/2003 | 07:48 | מאת: שרינה

היי, ובכן אני בשבוע 26 וגם הבטן שלי מאוד קטנה!! זה תלוי גם במבנה הגוף, אם אנחנו רחבות באיזור האגן והמותניים. אם כל הבדיקות בסדר ומשקל העובר מתאים, אין לך מה לחשוש יקירתי. פשוט מאוד להינות מהבטן הקטנה עד כמה שאפשר. הריון קל ונעים שרינה

15/09/2003 | 10:33 | מאת: איילה

מה שחשוב זה שכל הבדיקות יצאו תקינות. אם המשקל, הלחץ דם, השתן תקין והכי חשוב העובר גדל ומתפתח כמו שצריך - גודל הבטן ממש לא מבחינה חיצונית ממש שולי. יש כאלו שרק בתשיעי פתאום גדלות מאד. בתור אחת עם בטן ממוצעת (שבוע 39) זה כבר מאד מסורבל - אז תהני מהבטן הקטנה והעיקר הבריאות.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה