צליל אני צריכה אותך ממש דחוף.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/08/2003 | 15:23 | מאת: רינת ס

צליל היי, מה שלומך? אתמול היה ממש סיוט, הרגשתי כמו שיש לי שפעת, היה לי חום וכל הגוף כאב לי והיום קצת יותר טוב אך עדיין מרגישה כאבים בגוף וגם הבטן התחתונה כואבת לי כאילו עברתי ניתוח קיסרי - אני אומרת זאת, כי עברתי לידה ראשונה בניתוח קיסרי ויש לי מושג מהו הכאב הזה. רציתי לשאול אותך ביום חמישי שעברתי את הטלסקופיה וביום שאחריו כלומר אתמול היה לי דימום ממש מועט ועכשיו כשהלכתי לשירותים התברר לי שהדימום התחזק, האם משהו פה לא בסדר? האם הדימום התחזק בגלל שאכלתי חריף? האם גם לא צריכים להיות לי כאבים כמו שסיפרתי לך? בבקשה צליל תעני לי דחוף כי אני מאוד דואגת, נראה שחזרתי שוב להתחלה. אודה לך מאוד מאוד ושתהיה לך שבת שלום בינתיים.

02/08/2003 | 17:05 | מאת: מיכלי

חום זה ממש לא נראה לי יכול להיות שזה כלום אבל חום זה בדר"כ דלקת אם ביצאת את הניתוחון אצל רופא פרטי תתקשרי אליו בקשר לדימום אין לי מושג אבל חום זה לא בסדר תרגישי טוב

02/08/2003 | 18:05 | מאת: רינת ס

מיכלי היי. מה העניינים? מה שלומך? החום שהיה לי אתמול עבר לי, היה לי אותו הדבר כשעברתי את ההפלה. כנראה שהגוף שלי מגיב בצורה כזאת לכל מיני שינויים, אך בשעה האחרונה הדימום נחלש מעט ואני מרגישה כאבים בבטן כאילו אני נמצאת ביום הראשון של המחזור, שוב כנראה תגובה של הגוף לשינויים, כי בכל זאת החדירו לגופי מכשיר כלשהו. מה שאני יעשה פשוט זה שאעקוב אחרי זה עד מחר בבוקר ואם שום דבר לא ישתפר אז אתקשר לבי"ח לאחות שנמצאת איתי במעקב. דרך אגב את הטלסקופיה עשיתי בבי"ח תה"ש ע"י רופא שהמליצו עליו. נראה מה יהיה עד מחר ומה יגידו לי בינתיים אני לוקחת אקמול כדי להעביר את הכאבים וזה קצת עוזר. מיכלי תודה על התייחסותך ושיהיה לך שבוע טוב.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה