בחילות
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
אני בשבוע 9 להריוני וסובלת מבחילות איומות מהבוקר עד הלילה - אודה לכן אם תתנו לי כמה טיפים מועילים
משתתפת בבעייתך אני סבלתי בהריון הנוכחי עד חודש רביעי וחצי לא היה משהו שאני יכולה לומר לך בוודאות שעזר כי היו ימים שיותר והיו שפחות בחוד וחצי האחרון רוב הבחילו היו בערב אז לא אכלתי כלום מה שכן השתדלתי ךאכול מנות קטנות לא להעמיס על הבטן ארוחה לא מטוגנים לא מתובלים הרבה טוסטים קרקרים עם גבינה צהובה ולבנה סלט ירקות ופירות בעיקר אבטיח וקרטיב לימון מה שמוזר שגם האוכל היומיומי פתאום מקבל טעם ממש מוזר ויום בהיר אחד הכל עבר... בהצלחה\ רומי
אופיר שלום, אני מסיימת שבוע 24 ועדיין יש לי בחילות, לא שאני באה לעודד אותך, אני רוצה שתדעי שיש נשים שמקיאות עד היום האחרון ללידה. אין מה לעשות כמו שרום אמרה לך כך תעשי. בהצלחה בהמשך. שרית.
שמעתי שתה ירוק עם נענע מאוד עוזר. מחזיקה לכן אצבעות!!
הי אני גם בשבוע 9 וסובלת 24 שעות ביממה מהרגשה רעה של בחילות. לי יש פחד להקיא, אני עוצרת את עצמי מלהקיא, אך ההרגשה מגעילה. בימים האחרונים שמתי לב שאם אני אוכלת ארוכות קטנות כל פעם שיש הרגשה של רעב זה עוזר טיפ טיפה. גם לשתות מים קרים קרים עוזר לכמה דקות. כשהייתי בהריון עם הבת הרגשתי הרבה יותר טוב. יכול להיות שכדורי הברזל גם משפיעים עלייך לרע. רק היום חשבתי שאחליף את כדורי הברזל כי בהריון הקודם לקחתי משהו אחר. בהצלחה, ושתדעי את לא לבד.
לי עזרו מים קרים עם לימון סחוט בהצלחה!