קרישיות יתר-למי שיודעת....דחוף!
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב, אני אחרי 2 הפלות מוקדמות והופניתי לבדיקות הבאות: פרופיל קרישיות יתר מלא, הומוציסטאין ו- ANTI CONDISHIPIN Ab (? אני לא בטוחה אם אייתתי נכון...לא ברור בהפנייה) למי שיודעת,מהן ההכנות לבדיקות אלה ? יש צורך בצום של מס' שעות ? האם רצוי לעשות בתאריך מסויים של המחזור ? תוך כמה זמן בד"כ מקבלים תשובות לכך....? מה בעצם המטרה של הבדיקות הללו? תודה !
שרית הי אני עשיתי בדיקת דם לקרישת דם אבל אני לא זוכרת עם צריך לעשות בצום הכי מומלץ לשאול את האחיות בקופת חולים. שיהיה לך בהצלחה.
הי, צריך להגיע בצום של 12 שעות. גם אם כשאת מזמינה תור נותנים לך מספר, תגיעי מוקדם כי המספר זה סתם ושם יש בלאגן גדול (לפחות היה כשאני הייתי בבילינסון). הבדיקות נועדו לקבוע האם יש לך פגם גנטי באחד מפקטורי הקרישה. אם כן - יש סבירות שזו הסיבה להפלות ואז יתנו לך תרופה (שאני לא זוכרת את שמה) בהריון הבא. בהצלחה.
עשיתי היום....מקווה שהתוצאות יהיו תקינות....