ליסטריה
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
שלום רב, ב"מעריב" של יום שישי האחרון 21/3/03, התפרסמה כתבה על מספר מוצרים של שטראוס, חומוס אחלה, שנמצאו בדגימה נגועים בחיידק הליסטריה. נכתב כי החיידק יכול לגרום להפלה. אשתי נמצאת בשבוע השביעי להריון. הייתי מעוניין לדעת: מהם הסיכונים הנובעים, מה ניתן לעשות בשלב זה, והאם יש סכנה של אפקט מאוחר יותר. כלומר, האם לחיידק יש אפקט "קינון", כך שגם אם עכשיו התשובה תהיה שלילית, נצטרך לבדוק שוב מאוחר יותר. תודה!
מה המוצרים הנוספים??
שלום, המוצרים של שטראוס מקו המוצרים של חומוס אחלה (??...): חומוס צנובר באריזת 380 גר', תאריך תפוגה 4/4. חומוס עם פלפלים באריזת 200 גר', תאריך תפוגה 8/4. חומוס עם גרגרים באריזת 380 גר', תאריך תפוגה 30/3. לתשומת לבכם/ן עודד שלי כתב/ה: > > מה המוצרים הנוספים??
http://telem.openu.ac.il/courses/2002a/c20237/listeriosis.htm http://telem.openu.ac.il/courses/2002a/c20237/news/listeria.htm