טוקסופלסמוזיס והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/02/2003 | 13:56 | מאת: גלית

אני בהריון בחודש שני, בטעות טעמתי מעט מקציצה שעדין לא נאפתה או בושלה, לא שמתי לב ולקחתי מעט מאוד מהקציצה עם האצבע והכנסתי לפה. הקציצה הייתה עשויה מבשר עוף או הודו טחון. האם יש בבשר עוף או הודו את הטפיל? האם יש חלילה סיכון שנדבקתי בטפיל?

13/02/2003 | 14:05 | מאת: גלית

אם חס וחלילה יש סיכון בבשר עוף או הודו טחון, תוך כמה זמן יש לערוך בדיקת דם? ומה הסיכון להידבק כך?

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה