לקרן פ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/01/2003 | 21:45 | מאת: ABCD

קרן היי. מה שלומך? האם הכל בסדר? יש לי שאלה עליך. את בטח מבינה שאני נמצאת בדיכאון טוטלי. השבוע אני אלך לכל מיני רופאים ךשאול אותם מה לעשות הלה. בעלי אומר לי שבטוח הם יגידו לי לקחת תרופות כלשהן ושתרופות אלה בטח ייהיו הורמונים. הוא ממליץ לי לנסות עוד פעם ולא לקחת הורמונים, הוא פוחד שזה יכול לעזור בטווח קצר אך לגרום נזק בטווח ארוך. אני פשוט לא מסוגלת אפילו לחשוב על לעבור עוד הפעם מה שעברתי כבר. האם את לקחת משהו כזה? אם כן - מה ומה רופאים אמרו לך על זה - למה כדאי לקחת את זה. בעלי טוען שגוף צריך ללמוד לבד לייצר כל מה שצריך, אבל אני מפחדת שעד שהוא ילמד אני כבר אמות. מה דעתך? תודה.

29/01/2003 | 12:58 | מאת: מור

אבל לדעתי המיזערית בעלך טועה טעות שאחכ את והוא תצטערו על הזמן שחלף!!! אני גם לקחתי תרופות תקופה וזה לא מזיק ולא עושה דבר רע אין מה לעשות יש נשים כמוני וכמוך שלוקח לטבע זמן עד שמצליחים להרות לכן, יש רופאים ותרופות שעוזרים לנו לקצר תתהליך את תקבלי כדורים הורמונים, להגברת הביוץ, והגדלת הביציות ואולי גם זריקת עידוד הדבר מאוד חיוני לנשים שלוקח להן זמן להרות שיהיה לך בהצצלחה!!! >

29/01/2003 | 14:09 | מאת: ABCD

מור, תודה לך. לא לוקח לי ממש זמן להרות, הבעיה שכבר פעמיים עובר לא התפתח, אני חושבת שיתנו לי משהו לצורך חיזוק הריון. מה זה יכול להיות - איזה תרופות? ומה דעתך עליהם? תודה, שוב.

29/01/2003 | 19:37 | מאת: דנה

האם נשלחת לבדיקה של קרישת דם ? לפי מיעוט ידיעתי הדבר יכול לגרום לעובר שלא מתפתח בשליש הראשון ובשליש השלישי. אני מציעה לך לעשות חיפוש בפורום גניקולוגיה על הנושא - ודאי תמצאי הרבה תשובות לכך. בהצלחה.

29/01/2003 | 21:40 | מאת: קרן פ

הי לכולן אני לא לקחתי כלום בין הריון אחד לשני הרופא שלי אמר לי שהבעיה שלי היא לא להכנס להריון כי זה קורה ואני פוריה אבל כל פעם שעבר זמן מסוים שחשבתי שהספיק לי הלכתי לעשות בדיקת וגינילית לראות שהכל בסדר מתי שחשבתי שיש לי ביוץ ואז זה קרה כל פעם בפעם האחרונה זה קרה כרגע בפוקס . כן אני עשיתי בדיקה לקרישת דם ואני אכן יש לי אני צריכה לקחת קלקסן זריקה 40 מ"ג פעם ביום וכדורי קרטיה (אספירין) גם פעם ביום חומצה פולית וויטמינים. אבל אם אני נזכרת בהריון השני שהייתי ועוד לא ידעו בדיוק מה יש לי אחד הרופאים שהייתי אצלם נתן לי כדורים לחזוק ההריון ביפאסטון ושזה לא היה נראה מבטיח נתן לי זירקות לחיזוקדפולוט 500 מ"ג ליום אבל זה לא הצליח כבר ההריון לא היה מוצלח. אני חושבת שאת צריכה ללכת לרופא אחד ולא לעשות את הטעות שאני עשיתי בהתחלה כי 20 אלף רופאים 20 אלף דיעות לכן אני החלטתי ללכת על רופא שאני מאמינה לו ובו כי אני כבר באיזשהוא שלב השתגעתי ואני לא מציעה לך לעשות כך היום יש לי רופא שאני הולכת אחריו ואני יודעת שאם הייתי אצל רופא אחר הוא היה מתנהג אחרת ואומר לי דברים אחרים ואולי אפילו מפחיד אותי יותר. אז תלכי עם הלב שלך ועם הגוף צריך זמן תני לו. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך. בהצלחה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה