בליעת זרע (סקס אוראלי ) לעומת סקס אנאלי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/02/2000 | 15:28 | מאת: דר' גרינבאום משה

http://www.medicaltalk.com/6829.html להלן מחקר שתוצאותיו מראים שסכנת הדבקות בAIDS היא פי עשרת אלפים גדולה יותר מסקס אוראלי מאשר בסקס אנאלי ! אני מציע שוב לאור המחקר הנ"ל לנקוט זהירות מירבית בהמלצות למין לא מוגן כלשהו ! וחוזר על טענתי הראשונה :בליעת זרע עלולה להיות קטלנית ! ובודאי לגבי צהבת B וצהבת C אשר ההידבקות בהן קטלנית יותר מאיידס ונחוצה כמות קטנה יותר של דם או נוזל גוף להדבקות בהן!

04/02/2000 | 16:49 | מאת: תוהה

כשמדובר על מין אוראלי האם הכוונה היא דו כיוונית? כלומר האם גבר עלול להדבק באיידס עקב הענקת מין אוראלי לאשה?

04/02/2000 | 22:14 | מאת: דר' משה ג

תוהה יקר ! במידה ותמצא לנכון תוכל להפנות את השאלה לפורום רפואת שיניים אותו אני מנהל ! בפורום זה לא נדון יותר בנושאים כגון זה מכיון שהם אינטרדיסציפלינריים (בין תחומיים). הצעתי להקים פורום מעין זה ואם יקום - ותישאל שאלה אשר נוגעת גם לתחום הבנתי אשמח להשתתף בויכוח רצוי ולתרום ממחשבותי בפורום זה הויכוח איננו רצוי בנושא זה .

04/02/2000 | 19:42 | מאת: ד"ר אמיר פוקס

באתר הנוכחי נראה לי שהנושא ממוצא מכל כוון אפשרי. היות והנך ממשיך לעסוק בו בשקדנות והנך בעל פורום מענין ומרתק בתחומך, אני מציע להמשיך בו את הדיונים הללו.

04/02/2000 | 22:03 | מאת: דר' משה גרינבאום

מכובדי דר' פוקס ! מקבל את הצעתך ! הנושא נמצא מרחק מה מתחום עיסוקך ומרחק מה מתחום עיסוקי וכנראה שהציבור מצפה לתשובה מWHO ׁארגון הבריאות העולמי או המומחים שהתחייבתי לתשאל - אינני מוצא את הפורום שלי ככתובת ראויה ויתכן שגם הפורום שלך נראה לך כבלתי ראוי לדיון כזה ובצדק רב ! לא הייתי מתייחס לשאלה לולא חששתי שהתשובה המקורית שהשבת לפזית עשויה לכאורה במידת מה לסכן את חייה . לכן כמי שמכיר את הצד הרצפטורי (המקבל) קרי הפה ואת מגרעותיו ובעיותיו מצאתי לנכון להדגיש שישנן דיעות שונות משלך ובזה נסיים את הויכוח שאינו מוסיף לנו כבוד !

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה