כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/02/2000 | 14:31 | מאת: סיוון

שלום. קודם כל אני רוצה לומר שהאתר "ממש בטוב טעם" ! לעינייני: יש לי חתך קטן בפתח הנרתיק ( בחיבור התחתון של השפתיים החיצוניות ) שעושה לי את המוות כבר שנה ! אומנם לא בכל חדירה הוא נפתח ומדמם מחדש , אך כשזה קורה אנחנו צריכים לחכות לפחות יומיים עד שיתאחה, ורק אז לנסות ולקיים יחסי-מין. הייתי אצל הגיניקולוג אך הוא לא ראה כלום, כנראה בשל כך שלא היגעתי אליו יום אחרי. שאלתי היא מה ניתן לעשות ? ניסינו הפסקה מביצוע חדירה במשך חודש, במטרה לתת למקום להתאחות באופן מושלם, אך גם זה לא עזר. אציין גם שאין לחשוד שהאשם בכך הוא חברי או אבר מינו, זאת כיוון שחברי מאד מתחשב ועדין איתי, ולגביי אבר מינו-גודלו הוא רגיל. נא לא להחזיר לי תשובה לנסות שמן סיכוך k-y או סתם ווזלין כי פשוט ניסינו אותם וגם הם לא עזרו, או לנסות להתמקד יותר ב4-play כי אנחנו מגיעים לעיתים ל10-play , וגם זה לא עוזר תודה מראש והלוואי ותוכלו לעזור לי. (בשמי, ועוד יותר בשם חברי)

04/02/2000 | 16:59 | מאת: צוות התגובות הגברי

10Play... צוות התגובות הגברי, ישמח, להשכלתו הכללית ולרווחת המין האנושי (והנשי) לשמוע כיצד את רואה את ה- 10play האולטימטיבי.

05/02/2000 | 20:08 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

לצוות הגברי הפעם אני משאיר לכם את ההתייחסות

04/02/2000 | 19:29 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

סיוון שלום רב החתך אותו את מתארת הוא קרוב לוודאי תוצאה של גרוי שקיים לאורך זמן כמו למשל זיהום פטרייתי שלעיתים קרובות גורם לכך. במקרים אלה, יש מקום לנסות טיפול אנטי פטרייתי/ אנטי דלקתי. בנוסף, כל אותם חומרים שאת מתארת עשויים אף הם לגרום לתגובת רגישות יתר ובהמשך לחתך העדין אותו את מתארת. במקרים בהם יש תהליך שאינו נרפא לאורך זמן יש מקום לשקול נטילת דגימה ( ביופסיה) לצורך אבחון טוב יותר.

05/02/2000 | 19:45 | מאת: סיוון

תודה על תשובתך, אכן שכחתי לציין, שיש לי גם בעיות זיהומיות מדי פעם,שמלוות בהפרשות מרובות ולא נעימות ויתכן שהן הגורם לכך, אך ניסינו (בעצת הגיניקולוג) להעלים אותן ע"י כדורים שלקחנו אני וחברי במשך שבוע. ובכן , בפעם הראשונה זה לא עזר,וכעבור מס' חודשים, כאשר חזרתי לגינקולוג, שוב נתן לי את אותו טיפול היות ולא ראה שום דבר חריג, כמו כן ייעץ לי לשנות תנוחה ואמר שלעיתים ישנן נשים שיש להן מבנה גוף קצת בעייתי ושינוי תנוחה יכול לפתור את הבעיה - כמובן שניסינו זאת לפני כן וגם זה ללא תוצאות. האם הפתרון האחרון שנתת לגבי ביופסיה, הוא הפתרון האחרון? והאם עליי לבצע זאת אצל הגינקולוג? האם ידוע לך על אפשרות לבצע זאת על ידי האינטרנט? :-) האם יכול להיות הסבר אחר לתופעה? האם הגיוני הדבר כי תהליך לידה יכול לפתור בעיה זו? תודה מראש - סיוון.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה