בחירת מין היילוד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/02/2000 | 13:43 | מאת: ירדן

האם יש נוסחה מדעית להביא לעולם יילוד ממין זכר? ואם יש תוכל לכתוב לי עליה? תודה רבה.

04/02/2000 | 19:20 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

ירדן שלום רב אין נוסחה לקביעת מין היילוד בוודאות. יש מספר שיטות בספרות אשר כולן יחד מעלות את הסכוי למין כזה או אחר קצת יותר מהשכיחות הרגילה. היות ושיטות אלה רחוקות מאד מסכוי סביר ובכל זאת מדובר בהריון ולאחריו ילד חדש לעולם, אני מציע לא להסתמך על השיטות הללו.

07/02/2000 | 13:45 | מאת: ירדן

תודה רבה על תשובתך. אבל אולי יש בכל זאת משהו בספרות שאתה יכול לספר לי עליו? תבין יש לנו בת אחת מתוקה וחכמה בבית ואני מאושרת שהיא באה לעולם, טבעי הדבר שבהריון הבא אנחנו רוצים את המין השני זה לא עניין של העדפת בן זכר. יש עוד דבר קטן גדלתי רק עם אחיות (אנחנו 4 בנות) ואני מאוד רוצה בן מקטנות. אם תוכל לעזור לי אני מאוד מאוד אודה לך.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה