כמה שאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/08/2002 | 13:20 | מאת: נירית

ב- 18.7 קיבלתי מחזור אחרון (מחזור לפני כן 20.6/ 24.5 ) אנחנו מנסים להרות כמעט שנה. המחזור מאחר כבר כמעט ב-8 ימים ביצעתי לפני יומיים בדיקה ביתית והתשובה שלילית, היום ביצעתי עוד בדיקה ושוב שלילי. אני עם בחילות כבר מספר ימים (אבל אני חושבת שזה קצת פסיכולוגי) וכאבים בצדדים ובבטן התחתונה. והשאלות: 1. האם יכול להיות שיש הריון והבדיקה לא מזהה? 2. עד היום בבוקר תיכננתי לבצע ביום ראשון בדיקת דם אבל אחרי הערכה הביתית האם יש טעם או שאולי להמתין עוד (אין צורך להסביר כמה אני רוצה ולחוצה)? 3.האם בתחילת הריון יש מלבד בחילות גם כאבי בטן או שהגימיק הזה שמור רק למחזור?

24/08/2002 | 14:25 | מאת: נטלי ;0)

בכאבים - אז ככה: אצל כל אחת זה אחרת. בנות רבות מתארות תחושה דומה לכאבי מחזור בתחילת ההריון. לי אישית היו מעין דקירות קצרות בבטן התחתונה. בהצלחה.

26/08/2002 | 12:39 | מאת: S

אני מקווה שעד שאני כותבת לך את כבר יודעת באיזה מצב את ,בכל מקרה אני מתארת לעצמי שזה הריון ראשון גם אני בהריון ראשון לא נכנסתי להריון לאחר נסיונות של כמעט שנה לכן פניתי לרופא נשים שציין שרק לאחר שנה יש מה לפנות לבדיקות יותר מקיפות בכל מקרה הוא הפנה אותנו לבדיקות דם שלי ולבדיקת זרע לבעלי ,כמובן שמיד פנינו לכל הבדיקות בבדיקות ראשונות התברר שהזרע לא ממש איכותי אבל זה יכול לנבוע ממשהו זמני(כמו מחלה,וירוס או חום)שפגעו זמנית באיכות ולכן הומלץ על בדיקה חוזרת בנתיים הלחץ הפסיכולוגי ירד כיוון שידענו שיש "בעיה" ואפשר להגדיר אותה וכמובן המשכנו בקיום יחסים רגיל ללא לחץ ולא בצורה טכנית עם ספירת ימים וכו' בנתיים ביצעתי בדיקת דם וכשהגעתי לרופא התברר שאני בהריון,המסקנה קודם כל להוריד לחץ לא לקיים יחסים באופן טכני אל א באופן טבעי רק לשם ההנאה ללא עכבות ומתחים,אם עדיין תראו שזה לא הולך יש בדיקות בסיסיות של פריון (דם ,זרע). בכל מקרה תהנו ממעשה האהבה ואל תחשבי על הפרי, בהצלחה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה