האם יש בעיה בהריון - בבקשה עזרה !!!!
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
קיבלתי היום תוצאת בטא 104 (איחור של 5 ימים, 16 יום לאחר החזרת עוברים) אבל חוץ מקצת כאבי בטן וגב ואולי יותר פיפי (אבל אני גם שותה יותר) אין לי שום תופעות אחרות של הריון (אין בחילות, עייפות רגילה, אין כמעט שינוי של השדיים). האם זה תקין? האם זה מראה על בעיה בהריון? האם זה עוד מוקדם בשביל התופעות הידועות?
הכל נשמע תקין לא להכניס שטויות לראש..
תחזרי על בדיקת הבטא בעוד יומיים כדי לראות אם הבטא עולה. הבטא מכפילה עצמה כל יומיים. הבחילות וההקאות עוד יבואו (זה לא תענוג גדול ולא כל אישה סובלת מהן). ואם את לאחר החזרת עוברים אני משערת שיעשו לך בקרוב אולטרסאונד כדי לראות כמה נקלטו. אל תדאגי, יהיה בסדר. בהצלחה.
לא לכל הריון חייבים שיהיה בחילות סחרחורות . זה תקין בהחלט,הכל פסיכולוגי ..........תהני מההריון
אני כבר בחודש תשיעי ומעולם לא היתה לי אפילו בחילה אחת. לא סבלתי מסחרחורות ואפילו הציצים לא כאבו לי מי יודע מה... אצל כל אחת זה שונה, תהיי רגועה ומצאי לך רופא נשים שאת יכולה לסמוך עליו. שתי הרבה מים, אכלי אוכל מזין ותקפידי להיות במעקב הריון. בהצלחה!!!
אני פחות מבינה בערכי בטא, אבל לגבי תופעות הלוואי - אין שום סיבה שהן תופענה כל כך מוקדם, או בכלל.... לי התחילו בחילות רק בשבוע 9 - 10, וגם אז - באופן די חלש.... אז - חבל להלחץ מחוסר תופעות. צריך לקוות שכך זה ימשיך. (כמו שהרופאה שלי אמרה: "תגידי תודה שזה נחסך ממך ..:-)"