אוכל חריף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/06/2002 | 12:11 | מאת: ורד

האם אכילת אוכל חריף בהריון משפיעה על העובר? כמו למשל שאוכלים שוקולד זה מעורר את העובר. האם העובר "סובל" מאוכל חריף?

18/06/2002 | 14:14 | מאת: שרה

בטח שסובל. הרי מה שאת אוכלת את מעבירה לעובר. על אותו משקל שאם את אוכלת שוקולד והתינוק נהנה, אז אם את אוכלת חריף, שורף גם לעובר, לכן צריך להקפיד ביותר על מה שאוכלים.

18/06/2002 | 16:23 | מאת: לילך

בשלב זה העובר לא מושפע עד כדי כך ממה שאנו אוכלות אלא חשוב שיהיו לו כל הדברים שהוא צריך כמו ויטמינים וחלבונים וכדומה. אם החריף לא עושה לך רע אין בעייה עם חריף בהריון אבל זה אסור אם את מניקה.. בתאבון

18/06/2002 | 16:58 | מאת: רונה

העובר מקבל את הויטמינים שבאוכל ואת המזון "מפורק". ז"א חלבונים, פחמימות, סוכרים וכו'. אם את אוכלת שוקולד העובר יקבל את הסוכרים והפחמימות מהשוקולד ולא את "הטעם" המתוק. ולכן אם תאכלי פלפל חריף הוא לא ירגיש את הטעם אבל אולי יקבל קצת ויטמין (אם בכלל יש בפלפל ויטמינים). וכן הלאה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה