חוסר תופעות
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
שלום! מחר אני נכנסת לשבוע השישי של ההריון. הדבר היחיד שאני חשה זה מעט כאבים בחזה. מכיוון שזה הריון ראשון ולאחר טיפולים זה קצת מלחיץ אותי שאני לא חשה דבר באיזור הבטן או בחילות וכדומה... טרם עשיתי אולטראסאונד אז אודה למי שתוכל לתרום לי מידע בנושא (אם כך באמת אני אמורה להרגיש - כלום בעצם) תודה רבה
הי , לפי דעתי אין לך מה להילחץ מ-2 סיבות : האחת היא שלא כולן עוברות את החודשים הראשונים עם התופעות שאת אומרת והשניה היא שאם יהיו לך , הם עשויים להתחיל בזמן הזה פחות או יותר. בשבועות המוקדמים לא חייב להרגיש משהו. בכל מקרה , הכי חשוב לא להילחץ.
אני עברתי הריון ראשון בלי כל תופעות, ונמצאת כרגע בשבוע ה-30 להריוני השני, בו חוויתי רק קצת רגישות בחזה (אבל גם היא רק התחילה בשבוע 7 או 8). לא לכל אחת ולא בכל הריון יש תופעות שונות המצביעות על הריון, וזה לא אומר דבר וחצי דבר על תקינות ההריון. בהצלחה!
אני בשבוע 39 , ולא היו לי תופעות בכלל בחודשים הראשונים. אז פשוט תהני, ושיהיה במזל
הי! קודם כל מזל-טוב, ואני מקווה שהכל יהיה מצויין. אני עכשיו בתחילת שבוע ה-9 והבחילות התחילו לי בדיוק בשבוע ה-6. אז אני מאוד מקווה בשביל שלא יהיו לך תופעות, כי לא לכולן חייבות להיות.... ותהני מהמצב. דרך אגב ההרגשה בחזה, גם לי היתה כבר משלב מוקדם יותר, אז את בעצם כן מרגישה ב"תופעה" כלשהי. בקיצור, העיקר לא להילחץ ולחשוב חיובי, בהצלחה!!!
אביבה יקרה, אני בשבוע 11+ ואין לי תופעות מלבד רגישות בשדיים - אני מניחה שהתכוונת לכך שאין לך בחילות, הקאות וכו' בקיצור - יש לך מזל בינתיים. לפעמים התופעות יכולות להתחיל מאוחר יותר משבוע 6 או להתבטא בתופעות כלליות לא ספציפיות כגון עייפות יותר מהרגיל, רגישות מיוחדת לריחות ועוד... אי קיום התופעות אינה מצביעה על אי תקינות ההריון וקיומן אינו מצביע על תקינותו - בקיצור, אין צורך להסיק מסקנות לגבי תקינות ההריון רק עפ"י התופעות או העדרן. לאחר שתעשי אולטרה סאונד ותוכלי לראות שק הריון ודופק, תרגישי טוב יותר. שיהיה בהצלחה!
קודם כל מזל טוב אביבה, ותגידי תודה שאין לך תופעות, אני נמצאת בשבוע 22 להריוני השני, בהריון הראשון הרגשתי מעולה לא היה לי אפילו רגישות בחזה ואילו בהריון הנוכחי משבוע 7 לערך התחלתי להרגיש רק וזה אומר בחילות, רגישות ואפילו כאבים בחזה בעצם אפילו עד היום החזה מאוד כואב, רגישות לריחות, שום ריח לא נראה לי החלפתי הרבה סוגי סבונים לגוף, שמפו וכו'. כך שתהני מכל רגע שאין לך תופעות ואני מאחלת לך שכך יהיה עד הלידה זה לא אומר כלום לגבי ההריון ותקינותו, פשוט התמזל מזלך. אז המון בהצלחה ושיהיה לך הריון קל וכייפי