סושי וקרפאצ'ו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/03/2002 | 11:06 | מאת: סיון

המאכלים האהובים עלי. שמעתי שאני צריכה להמנע מהם כעת כשאני בהריון. זה נכון?????

10/03/2002 | 14:25 | מאת: קרן

בדגים לא מבושלים ייתכן ויהיה חיידק (ליסטריה??) שיכול לגרום למומים בעובר. לגבי קרפצ'יו אני לא יודעת. אני מסכימה איתך שזה טעים, אבל בתור אחת שהיו לה מומים בעובר (האמת שאכלתי סושי בהתחלה... לפני שידעתי על ההריון, אבל אי אפשר לדעת אם זה מזה) - אני מעדיפה להתאפק קצת ולא להסתכן בהלקאה עצמית אח"כ.

10/03/2002 | 14:29 | מאת: נירה

זה נכון, סיוון יקירתי... בבשרים ובדגים שעברו עישון קר וכן במוצרי חלב לא מפוסטרים נמצא לפעמים חיידק הליסטריה. זהו חיידק שעלול לתקוף את הרקמות שמסביב לעובר ולגרום להפלה. את יכולה להכין סושי צמחוני (רק בבית! במסעדות מכינים אותם על אותו המשטח של הסושי "הבשרי"!) את יכולה להכנס לאתר הבא ולקבל על כך מידע נוסף: http://leida.co.il/page.asp?id=98005 מי אמר שחייה של אישה בהריון קלים?... אני לדוגמא צמאתי לכוסית יין עד לסוף ההריון. בתיאבון!

10/03/2002 | 14:35 | מאת: סיון

:-)

10/03/2002 | 17:14 | מאת: קרן

דג מלוח (או כבוש) גם עבר עישון קר, לא? האם גם זה מסוכן?

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה