עייפות...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/02/2002 | 13:48 | מאת: טלי

אני בשבוע 12-13 להריוני, הבחילות פחתו, אך העייפות ממשיכה להציק, ואני לא מתפקדת מרב עייפות, האם זה נורמלי? בנוסף אתמול כאבה לי הבטן, וחשתי גם בדקירה כואבת(שגרמה לי לצעוק....) יש לי US בסוף השבוע, האם להקדים???

26/02/2002 | 14:19 | מאת: דליה

גם אני סובלת מעייפות נוראית וזה מאוד נורמאלי וגם כאבי בטן שונים ומשונים® כולל דקירות? אבל¬ חשוב מאוד שתיידעי את הרופא המטפל שלך ותשאלי אותו טלפונית אם להקדים את האולטרסאונד® שיהיה במזל???

27/02/2002 | 09:13 | מאת: נירה

העייפות בשליש הראשון להריון היא טבעית ונורמלית . יש נשים שרק על פי העייפות התוקפת אותן מגלות שהן בהריון... הגוף שלך עובד קשה מאוד עכשיו ולכן גם מתעייף. העייפות אמורה לחלוף או לפחות להחלש בשליש השני. בקשר לדקירות אצטרף להמלצה לבדוק, או לפחות להתייעץ עם הרופא בטלפון. במהלך ההריון סובלים מיחושים שונים ומשונים ורובם נורמליים. בייחוד לקראת שליש שני תקופה שבה כל הגידים והרצועות בבטן התחתונה נמתחים לקראת הרחם הגדל. ולפעמים אפילו התמתחות קלה במיטה יכולה לגרות לכאב חד. זהו! :-)

26/02/2002 | 16:39 | מאת: שירי

יפתור לך את בעית העייפות, למרות שבשבועות הללו יש עייפות גדולה, תבדקי את רמת ההומוגלובין בדם ותראי אם יש לך מספיק. 12 טוב 11 לא טוב 10 גרוע. פוריק על קיבה ריקה שעה לפני ואחרי, להסיר את הבחילה הקטנה מהכדור ע"י כוס מיץ לימונדה טבעית. לא דורש מרשם רופא, ( לא לאכול שעה אחרי -בהתאם לעצת רופאים ורוקחים, נגד המלצת ההוראות)

27/02/2002 | 18:49 | מאת: טלי

אני לוקחת כדורי ברזל פוליק ותמיד היה לי המוגלובין גבוה- כמעט 14 כך שלא זו הבעיה... תודה בכל אופן טלי

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה