דם בביוץ ?!?!?!?!
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום בנות, אני זקוקה לנסיונכן ויעוץ. מזה כשלושה חודשים שאני מנסה להיכנס להריון. לפני מספר ימים קניתי את הערכה לבדיקת ימי הביוץ. היום הוא היום ה 14 למחזור (מחזור שאינו סדיר בין 28-30 יום). ערכתי בדיקה והתשובה שלילית. כרגע, הופיעו טיפות דם על התחתונית. האם זהו סימן לתחילת הביוץ ? אם כן, מדוע הבדיקה הייתה שלילית. ואם לאו, מהו הדימום הקל ? אנא עזרתכן.
הי שירה לדעתי הדם אינו מעיד על ביוץ, שהרי את אמורה להתבייץ מדיי חודש מבלי לדמם.
בדקתי קצת בפורומים אחרים והן מדברות שם על הפרשות אדמומיות לאחר ביוץ . אלו לחלוטין לא הפרשות אלה טיפות דם כך שנראה לי שזה באמת לא קשור (למרות שיש לי כאבים שדומים למחזור...אולי זה כבר גם פסיכולוגי) . בכל אופן...תודה רבה.
גם לי היה פעם דימום בביוץ, פעם אחת, וקראתי שזה אפשרי ונורמלי. הבעיה שסותר את הבדיקה שעשית, אז אולי הדימום מגיע בסיום הביוץ..... בכל מקרה אם יחזור לך דימום במהלך החודש ולא במחזור, הייעצי עם רופא שירי