שאלה לבנות הפורום ולרופא
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני בת 26 טופלתי החודש באיקקלומין ומדדתי את חום השחר. בתשעת הימים האחרונים של החודש חלה עליה משמעותית בחום השחר(והמחזור מאחר כבר ב-3 ימים) - דבר שמעיד ככל הנראה על הריון. העניין הוא, שבמקביל לעלייה בחום יש לי כאבי בטן והתכוצויות הדומים לאלה שלפני מחזור ובנוסף יש לי גודש וכאבים בחזה. בתחילה חשבתי שהמחזור קרב אך הבנתי שלפני מחזור חום השחר צריך דווקא לרדת. השאלה שלי היא האם מישהי סבלה מאותם סימפטומים (של כאבי בטן וחזה) בשבוע הראשון/שני להריונה ? האם זה נורמלי ? תודה מראש המודאגת.
בטח!!! חלקנו הגדול חווה כאבים דומים לכאבי מחזור בתחילת ההריון ויש בנות שיש להן את זה גם בהמשך. גודש וכאבים בשדיים גם הם אופיניים מאוד להריון.... כך שאין לך סיבה להיות ה"מודאגת" אולי "המבסוטית". בהצלחה!!!!
גם אצלי בתחילת ההריון היו כאבי מחזור וגודש בחזה והיתי בטוחה שאני עומדת לקבל. ושדיברתי עם הרופאה שלי היא אמרה שזו תופעה נורמלית בתחילת הריון.