חולשה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/02/2002 | 10:41 | מאת: גלי

אני בשבוע 10+4 ימים חוץ מזה שאני סובלת מבחילות והקאות תמידיות (ירדתי מתחילת ההריון 6 ק"ג). אני מרגישה חולשה על סף עילפון בעיקר אם אני הולכת , הדופק ניהיה מהיר מאוד ואני מרגישה חולשה נוראית. אני בחורה בריאה בדר"כ בלי בעיות מיוחדות. הבעיה היא שכולם סביבי אומרים לי שזה טיבעי בהריון, האם ישנן עוד בנות שסובלות כמוני????

04/02/2002 | 11:26 | מאת: נטלי

האם ערכו לך בדיקות דם בהן נבדקה, בין השאר, רמת ההמוגלובין בגופך? האם את נוטלת מולטיויטמין הכולל בתוכו ברזל? חולשה כללית מבטאת הרבה פעמים מחסור בברזל (שמוגבר עם ההריון וכמובן שלאור העובדה שאת מקיאה את רוב המזון שלך). כדאי ליטול מולטיויטמין לנשים הרות ומניקות, שכולל בתוכו חומצה פולית וברזל. בהצלחה, ומקווה שהבחילות יעברו בקרוב.

04/02/2002 | 14:07 | מאת: עדי

היי גלי, גם אני כמעט כמוך אני בשבוע 10 פלוס 2 וגם סובלת משבוע שש מבחילות הקאות וחולשה נוראית. אני בקושי מתפקדת למען האמת. גם אני ירדתי במשקל מתחילת ההריון כשתיים עד שלוש קילו. הרופא שלי אומר שזה יעבור בקרוב ושזה סימן דווקא טוב שההריון חזק. מקווה שזה יעבור לשתינו בקרוב. בהצלחה.

04/02/2002 | 17:39 | מאת: שירי

אם את לא יכולה לקחת כדורי ברזל פוריק ( בלי מרשם רופא), תאכלי משמשים יבשים ואגוזים , חסה היא נהדרת רק צריך להשרות שעתיים כדי שיצא הריסוס. באופן כללי לעניין הבחילות( הפעם המאה): לא לאכול דברים מטוגנים, כל מה שיש בו קפאין (קפה, שוקולד,תה, קולה) לא לקום מהר מהמיטה בבוקר, לחכות 20דקות, לשים שתי כריות שינה כדי שהראש יהיה מורם, להפחית באכיל בשר( כי זה מעמים למרות שזה בריא מאוד) לשתות לימונדה, מיץ לימון, והכי חשוב ב י י ג ל ה , זה הדבר שהציל אותי מאינסוף הקאות , בייגלה שמיניות מלוחים. לאכול טוסטים וקרקרים. ועל תדאגי זה עובר בשבוע 12 עד 15 ( במקרים נדירים יותר, חס וחלילה). מאבדים המון ברזל בהריון והגוף נהפך חלש ולכן חשוב חשוב לקחת ברזל. בהצלחה!! נ.ב. את הכדור כדי לקחת על בטן ריקה כשקמים בבוקר ולא לאכול לאחר שעה, בהמלצת רופאים ורוקחים( בניגוד להוראות על האריזה). מה אם ויטמינים של מטרנה, הם מצויינים. אבל הכי חשוב ב ר ז ל.

04/02/2002 | 18:15 | מאת: מאיה

יש מוצר טיבעי מדהים מדבש דבורים שמגיע מסין וכל בית המלוכה הבריטי מישתמש בהם כעת הגיע לארץ פרטים 058-365990

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה