בטא
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני שבוע שישי בדיוק. (מחזור ב 16 לנובמבר ואורכו 30 יום בד"כ). בבדיקה ראו שק הריון. קוטב הריון בספק ורקמה עוברית בספק. הרופא שאל אותי עם עשיתי בדיקה לבטא. הריון זה נקלט בצורה טבעית. למה הוא שאל אותי את השאלה הזו (סליחה על הבורות) והאם עלי לעשות בדיקה כזו. אם כן מדוע?
התכוונתי בשאלה הקודמת לקוטב עוברי ושאלה נוספת: אני עדיין ממשיכה עם הבחילות וההקאות. האם אין זו אינדיקציה, לכך שעדיין משהו חי שם בפנים או שהשליה ממשיכה להפריש הורמונים והיא סתם משלה אותי. תודה.
הי שירלי, אמנם ראו שק הריון אך אין זה מחייב שמדובר בהריון אמיתי. מקובל לעשות בדיקת דם לזיהוי ההריון ולעקוב למשך מספר ימים ע"מ לראות שההריון מתפתח כראוי וזהו לא הריון כימי. לכן רופאך שאל אותך את השאלה הזו. לכי תעשי בדיקה ואז הכל יהיה ברור יותר. בהצלחה!