הפלות
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
אני מעונינת לדעת מאוד מה הסיבות להפלות חוזרות עברתי שני הפלות ושתיהם הסתימו בעובר ללא דופק.רציתי מאוד לדעת אם יש מישהי שעברה מקרים כאלה והצליחה להביא ילד לעולם
כן, נשים מצליחות לסיים הריונות בהצלחה גם לאחר 4 הפלות. אבל אין הפלה אחת דומה לאחרת, את צריכה ללכת ולברר מה היו הסיבות להפלות, האם היה משהו נוסף לא בסדר למשל.
האם את מדברת מניסיון אישי?
באיזה שבוע הסתיימו ההפלות?
האם יש מישהי שחוותה מס' הפלות והצליחה ללדת?
לנילי שלום, אני מקווה שתוכלי לקרוא שורות אלו למרות שעבר זמן מאז פנייתך. אמנם לא היה "מבול" של תשובות לשאלתך אך מנסיון אישי וגם תוך כדי טיפולים פגשתי עוד נשים שעברו כמה הפלות ולבסוף הצליחו ללדת. במקרה שלי היו לי 3 הפלות רצופות (העובר לא התפתח בשלבים המוקדמים) והיום אני אמא לילדה מקסימה (בת 3). לצערי לפני כחודש שוב עברתי גרידה עקב אי התפתחות העובר, אבל אני לא מתייאשת וזה בעצם המסר שלי אלייך:לכי להיבדק ,בקשי הפנייה "למרפאה להפלות חוזרות" (יש מרפאה כזאת בתל-השומר) והכי-הכי חשוב: אל תתאיישי ,בסוף תצליחי.