האם רופאים בכלל מתייחסים לשאלות?
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
שלום רב: שמי נטלי ובעייתי היא כזו: אני מנסה להרות כבר שנה ולא הולך. לאחר בדיקה הרופא אמר שייתכן ויש לי רחם דו קרני - המקשה על כניסה להריון. הופנתי לבדיקה וצילומים בוצע US ביום ה - 32 לוסת (אחור) ונצפה רחם עם פיצול הרירית שיכול להתאים למחיצה רחמית. שחלות בתבנית פוליציסטית. מדובר באי פריון ראשוני. לציין TSH ופולקטין בגדר הנורמה. החלטתו היתה על היסטרוסקופיה ניתוחית. בקשתי היא כזו מה פירוש המילה היסטרוסקופיה? ומה הם הסיכונים בביצוע ניתוח כזה? מה צריך לעשות לקראת ניתוח כזה? ומה בעצם עושים לי בניתוח? (לפי הבנתי זה ניתוח עם הרדמה כללית). אנא עיזרו לי אני קצת בלחץ. ומהו פוליציסטית? אודה לכם מאד על תשובה מהירה ודחופה... נטלי
הרופאים בפורום לא כ"כ נמצאים פה כיוון שהם בחופשות במהלך הקיץ.. לכן, המלצתי לך היא או לחכות עד תם חופשת הקיץ או, אם את ממש לחוצה, דפדפי אחורה בפורום ואני בטוחה שתמצאי מענה לחלק משאלותיך.. בהצלחה והלוואי שתצליחי להיכנס להריון במהרה!
מאי רב תודות על תשובה מרגיעה זו.
הי נטלי. ניסיתי לענות לך לגבי תלונתך למייל שלך אולם הכתובת אינה קיימת ולכן אענה לך ע"ג הפורום. אני ממליץ לך לעיין בהודעתי בפורום בתאריך ה 11/8. את יכולה להגיע להודעה דרך הלינק הבא: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=9&i=139315&t=139315 דרך אגב, מאז ההודעה ניתן מענה של רופאים מספר פעמים, ככה שזה לא מדוייק לכתוב שלא ניתן כלל מענה בפורום. שוב פעם כמו שכבר הודעתי, בתחילת ספטמבר הפורום יחזור לתפקודו המלא. אני מנצל על העיכוב במענה. בברכה יוסי רוסמן מנהל הפורומים.
ליוסי רב תודות על מתן תשובה כנה ואמיתית. נטלי