לא מצליחה לקיים יחסי מין
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
היי... אני בת 21, יש לי חבר מזה 3 שנים ואנחנו מאוד אוהבים. חברי בן 27. בשנתיים האחרונות אנחנו מנסים לקיים יחסי מין מלאים אך ללא הצלחה- בגללי. יש לי פחד מחדירה, זה נכון גם לגבי החדרת טמפון. לפני כחצי שנה החלטתי להוועץ ברופאת נשים כדי לוודא שהבעיה אינה פיזיולוגית. היא אמרה שלא צריכה להיות שום בעיה, ושהכל בסדר מהבחינה הזו. חברי מאוד מבין ומתחשב, אך אני מתוסכלת והבעיה מטרידה אותי מאוד. אנא ייעצו לי כדי להתגבר על בעיה זו.
שלום א, , לא היה ברור מתיאורך האם מדובר בפחד בלבד או שמדובר בכאב. אם את סובלת מכאבים בעת החדרת טמפון / נגיעה באזור הוגינה , ומדובר בבעיה שהתחילה בגיל מוקדם והיתה קיימת גם עם חבר קודם יתכן ומדובר בתופעה הנקראת וגיניסמוס, הניתנת לפיתרון. פני לגניקולוג המכיר את הבעיה. בהצלחה
אם בבדיקה גיניקולוגית הכל נמצא תקין, אם אינך חשה כאב בעת נסיון החדירה וחוסר ההצלחה לקיים יחסי מין מלאים נובעת מבעיה אחרת (שאינה פיזיולוגית) אז את צריכה להתייעץ עם סקסולוגית ולא עם גניקולוג... יש באתר זה פורום לשיפור התפקוד המיני, אולי זה יעזור לך יותר.