שאלה אינטימית, אפשר לשאול רק כאן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/01/2000 | 16:59 | מאת: גלית

סליחה, אבל הנושא מטריד אותי. האם בליעת זרע ( תוך כדי יחסי מין) מסוכנת? בריאה?

09/01/2000 | 21:03 | מאת: צוות התגובות הגברי :-)

הצוות הגברי טוען כי הזרע מכיל ויטמינים ומינרלים לרוב, האמנם?

09/01/2000 | 22:21 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

לצוות הבנים שיטות רבות שמעתי על מנת לנסות ולשכנע כאלה ואחרות לעשות דברים כאלה ואחרים. גם שיטה זו המנסה לשבח ולהלל את כמעט כל מה שיש לגברים לתת לאישה מוכרת לי......

09/01/2000 | 22:17 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

גלית שלום רב בליעת זרע, בין שתוך כדי יחסי מין ובין שלא במהלכם ...אינה מסוכנת לכשעצמה. הזרע של הגבר מהווה מרכיב בקבוצת ההפרשות של גופינו כמו רוק, דמעות, הפרשות נרתיק, זיעה ועוד. מכאן שכל חומר שנמצא בהפרשות אלה מעובר למי שבא איתו במגע. יחד עם זאת היות ומדובר בהחדרה למערכת העיכול שלנו והקיבה מכילה חומצה בריכוז גבוה, מרבית הגורמים המזהמים האפשריים נהרסים ולכן לא הייתי משתמש במושג מסוכן. לגבי השאלה לבליעת זרע כבריאה? עד כמה שידוע לי, עד כה לא נעשה מחקר מדעי בנושא למרות השמועות הרבות ולכן בודאי שלא ניתן לומר שבליעת זרע הנה בריאה. אני ממליץ להתייחס לתשובתי לצוות הבנים.

10/01/2000 | 13:59 | מאת: מישהו

אני לא בקיא במיוחד בנושא, אבל שמעתי שהזרע הגברי מורכב ברובו מחלבונים. אם זה אכן המצב, ניתן להגדירו כ-"בריא", הלא כן? לטענתך לא נעשה מחקר מקיף בעניין היותו בריא או לא. כיצד זה ייתכן? האם לא נבדק מעולם הרכב החלבונים/ויטמינים/מה שלא יהיה בזרע הגברי? האם זה לא עניין אף אחד? אני בספק. ובנוסף - שוררת הדיעה הרווחת שהזרע אכן בריא. האם אתה מתיימר לומר שמקור הדיעה הזאת הוא אך ורק נסיונות גברים לשכנע בחורות לעשות דברים כאלו ואחרים? אני בספק.

10/01/2000 | 14:12 | מאת: אלמוני

שלום. מה הסכוי להדבק במחלות שונות בדרך זו ? תודה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה