קיבה קטנה לעובר ב U S דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/07/2001 | 10:03 | מאת: גלית

אני בשבוע 20.2 בידיוק עשיתי סריקת מערכות ע"י רופא הכל היה תקין מלבד שהקיבה של העובר היתה קטנה (בערך כגודל אפונה על המסך)הבדיקה נעשתה גם אחרי חצי שעה שוב. בנוסף לכך אני סובלת מדימומים במהלך החודש האחרון הדימומים בערך כל יומיים בערך 5-10 CC . הרופא המליץ על יעוץ גנטי ושאולי אעשה בדיקת מי שפיר א. האם יש סיכוי לתסמונת דאון עקב הממצאים הנ"ל . ב.איזה סיבות נוספות יש לקיבה קטנה במהלך הריון . ג.האם זה מראה על בעיה אחרת. * זהו ההריון השני לאחר הריון ראשון תקין +תינוקת בריאה.

24/07/2001 | 10:22 | מאת: ד"ר לוטן גד - מנהל מחלקה לכירו

קיבה קטנה בסקירת מערכות מחשידה לקיום מום בעובר שנקרא איטמות הושט מסוג A . קימים סוגים שונים לאיטמות הושט וזהו יחסית מום נדיר . יש חשיבות להתיעצות במקרה שכזה עם מומחה לניתוחים בילדים לקבלת כל הפרטים המפורטים על הצפוי לילוד לאחר לידתו לפני קבלת החלטה כלשהי.

24/07/2001 | 23:18 | מאת: פשוש

אני מכירה את דר גד לוטן מנסיון רב (שלושה ניתוחים לילדים שלי). אני מאמינה לכל מילה שהוא אומר, והידיים שלו (ידי מנתח) - ידי זהב. לא פחות חשוב - היחס, תשומת הלב, ההסברים והבטחון שהוא נותן - פשוט נפלא. לכי אליו לייעוץ. הוא מקבל מטעם מכבי בבית חולים אסותא ומנהל את מחלקת כירורגית ילדים באסף הרופא. בהצלחה.

25/07/2001 | 06:19 | מאת: ד"ר ארז כרמון

גלית היקרה תוכלי לקבל תשובות מפורטות ומסודרות אם תפני ליעוץ במכון גנטי. אנא עשי זאת בהקדם. בהצלחה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה