האם בדיקת דם קריטית בתחילת הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/08/2020 | 19:39 | מאת: מתרגשת

גיליתי שאני בהריון לפני כמה ימים בבדיקה ביתית. כרגע באיחור של עשרה בימים במחזור. לפי תאריך המחזור הקודם אמורה להיות בשבוע 6.. תור לרופא נשים נקבע לעוד שבוע וקצת. ביינתים ביקשתי מהאחות במרפאה בדיקת דם לבדוק שהכל תקין והיא סירבה ואמרה שזה מיותר. האם להתעקש לעשות את הבדיקת דם לפני התור לרופא או שזה לא קריטי? היריון ראשון ואני מאוד בלחץ.

שלום, זו זכותך המלאה לערוך בדיקת דם לגילוי הריון. לא אמורה להיות שום בעיה לכך, ואין שום סיבה שלא תבצעי אותה, במיוחד אם את בלחץ ורוצה להיות בטוחה. בקשי מהרופא/ה המטפל. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה