כניסה להריון בשלבים מתקדמים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/08/2020 | 19:02 | מאת: גידי

שלום רב, אשתי ואני מנסים להכנס להריון. היא בת 33 ואני 39 ידוע לי על סיכוי בפוריות נמוכה אצלי ע"פ ממצאי ספירות זרע שבוצעו ב 2017. אנו מנהלים אורח חיים ספורטיבי ונמצאים בשיא אוננו. מספר חודשים בערך 4 אנו מנסים להיקלט. אצלה אין בעיה ידועה. כיצד כדאי לפעול? מה את ממליצה לצורך הגדלת הסיכוי להיקלטות? הובאו בפניי התהליכים הניתוחיים שהומלצו לגבר שכבר ראיתי רופא פיריון שסיפר לי על החלופות... תודה מראש על תשובתך

שלום גידי, ממליצה לך מאוד לנסות דיקור סיני אצל מטפלים אשר מתמחים בנושא, בשילוב תזונה מתאימה למצב זה. מנסיוני, בהרבה מקרים יש תוצאות טובות. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה