תחושות מוזרות..האם זה הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/12/2019 | 10:26 | מאת: לירון

לאחרונה אני מרגישה אי נוחות קיבלתי מחזור שנראה רגיל וזה התחיל אחרי.. כמה ימים הרגשתי מאוד רעבה , פעם אחת הרגשתי בערב הרגשה של בחילה, כמה ימים הרגשתי עייפה, עכשיו כבר כמה ימים אני מרגישה כאבים מתחת לחזה תחושה של בטן נפוחה ומדי פעם התכווצויות כמו מחזור וגזים..כאילו משהו עובר על הגוף שלי אני לא משתמשת באמצעי מניעה האם זה יכול להיות הריון?

שלום לירון, במצבים מסוימים, לעיתים נשים מדממות בתחילת הריון. את יכולה לבצע בדיקת דם. בנוסף גשי להיבדק. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה