שני שקי חלמון בשק הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/09/2019 | 18:52 | מאת: דנה

היי, ביצעתי היום אולטראסאונד ראשון. ע"פ ת.וסת אחרון אני אמורה להיות בשבוע 7.0. בבדיקה, נצפה שק הריון תוך רחמי עם שק חלמון ועובר עם דופק. באותו שק הריון, שק חלמון נוסף ללא עובר. הטכנאית אמרה כי ייתכן והתחיל כMONO ועובר אחד נפל, ביקשה שאבוא להיבדק שוב עוד שבוע. האם יש סיבה לדאגה? תודה רבה מראש!

02/09/2019 | 18:53 | מאת: דנה

אוסיף כי עפ אולטרסאונד נכתב כי גודל העובר מתאים לשבוע 6.1

03/09/2019 | 13:38 | מאת: ענת עם שלם

הי דנה, אל תוסיפי דאגה אם אין צורך לכך. יש הריונות בהם נצפה שק נוסף של עובר שלא התפתח. העובר הקיים יכול להתפתח בצורה תקינה ושלמה. חכי לאולטרסאונד נוסף. שתפי את הרופא/ה המטפל ונתבי אנרגיה להיריון הקיים שיהיה בהצלחה והיריון קל ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה