אני בשבוע 32 ויש לי מספר בעיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/08/2019 | 02:21 | מאת: סיון

היי אז ככה אני בשבוע 32 ויש לי מלא שאלות לגבי דברים מוזרים שקוראים לי יש לי גרד בפנים מאחורי האוזניים ומתחת לחזה ויש פצעונים בכל האיזורים הללו עוד דבר טחורים וריח רע מה אבוא עם הפרשת נוזל וגירוד דלקת או פטריה בוגינה וגרד באיזור פי הטבעת שלא נדבר על שתן 5/6 פעמים בשעה אני רוצה להבין אם כל זה הגיוני ולגיטימי או מה

02/09/2019 | 15:02 | מאת: ענת עם שלם

הי סיון ממליצה לדבר על כל התופעות עם רופא/ה מטפלת ולעשות מספר בדיקות דם ושתן לגבי פטריה יש תכשירים שונים, טבעיים ולא טבעיים שיכולים לסייע אנא פני ליעוץ אישי בהצלחה ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה