להכנס עם הראש בקיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/01/2000 | 21:36 | מאת: רוני

בשיחת בנות (מאלה הידועות..) עלתה הסוגיה הבאה: תמיד מדברים על הגודל של הבנים. אך מה בנוגע לאורכו של הנרתיק אצל האישה? האם יש גברים המגיעים עם איברם לצוואר ו"נתקעים" בחומה בצורה? או שמא אין חיה כזו אצלינו? נשמח לתשובה... רוני , בשם הבנות...

05/01/2000 | 21:43 | מאת: צוות התגובות הגברי :-)

צוות התגובות הגברי חייך על ההתעניינות הנשית באורך הטריטוריה שלהן.

05/01/2000 | 22:36 | מאת: ד"ר אמיר פוקס

לצוות הבנים שמחתי לשמוע שאכן ברור לכם שהנרתיק הוא אכן הטריטוריה שלהן..........

05/01/2000 | 22:35 | מאת: ד"ר אמיר פוקס

לרוני וצוות הבנות שלום רב אורך הנרתיק בנשים הוא בתחום די קבוע אם כי אצל נשים "גדולות" , גבוהות במיוחד, הנרתיק עשוי להיות ארוך מהרגיל. אורכו של הנרתיק, מפתחו ועד לצידי צוואר הרחם הוא 7-9 ס"מ. כיצד בכל זאת תתכן חדירה של איבר/חפץ ארוכים מכך ? התשובה כוללת שני הסברים. הראשון הוא העובדה שקירות הנרתיק בעלי גמישות ניכרת ואלו ההסבר השני קשור בהתנפחות החלק האחורי של הנרתיק בזמן ריגוש מיני. שני אלה יחד מאפשרים חדירה במהלך יחסי מין. מסיבות אלה למשל במצבים בהן אין ריגוש מיני (כמו באונס) החדירה מהווה טראומה בעטייה יתכנו קרעים בנרתיק. ללא כל קשר, יכולים להגיע אל צוואר הרחם בעת יחסי מין. למעשה היות וכפי שאמרתי אורך הנרתיק כ- 7 ס"מ, החדרה פשוטה של אצבע למשל, מאפשרת לחוש בצואר הרחם ואין לעובדה זו בכדי להפריע ביחסי מין, כפי שאמרתי מהסיבות הנ"ל.

07/01/2000 | 15:13 | מאת: רוני

אכן, חן חן לצוות הבנים על התייחסותם.. (((: ולדוקטור, כן גם לדוקטור שמורה תודה על הסברו המדוקדק... (((: מבטיחה לבוא עם סוגיות נוספות לכשתעלינה..

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה