הריון לאחר גרידה, או מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/06/2019 | 08:39 | מאת: שירוש

שנים שאני מקבלת מחזור כל 29 יום עברתי לפני חודשיים גרידה בעקבות חוסר דופק לעובר בשבוע 9 קיבלתי מחזור ראשון לאחר הגרידה לאחר המחזור ניסינו להיכנס להריון לפי החישובים שלי אמורה לקבל מחזור רק ביום שישי הקרוב אך כבר אתמול התחילו להופיע סימנים של דם בניגוב, מעט כאבי בטן תחתונה, ללא רגישות יתר בחזה האם יכול להיות שהמחזור יגיע אחרי 25 יום? אולי בגלל הגרידה? תודה

04/07/2019 | 10:34 | מאת: ענת עם שלם

הי שיר, יתכן שאחרי הגרידה יהיו שינויים במחזורים העוקבים. יתכן שהדימום הוא גם הכתמה של השרשה, לכן הייתי ממליצה לחכות מספר ימים ואם הוסת אינה מגעה, ללכת לבצע בדיקת דם לרמות HCG בהצלחה רבה! ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה