בקשר לבדיקות הורמנליות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/05/2019 | 21:41 | מאת: גנה

שלום דר דנית הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקת דם הורמנליות . קיבלתי מחזור ביום שני בערב (יום שני לפי דעתי לא נחשב היה דימום אחד) המחזור ממש התחיל מיום שלישי זאת אומרת שהייתי צריכה לעשות את בדיקת הדם ביום שישי ואני עשיתי ביום חמישי היום זאת אומרת שבגדול היה לי יום איד שלם של מחזור כי ביום חמישי עשיתי על הבוקר והתשובות קצת מלחיצות אותי . אני בת 27 וחצי יש לי ציסטה קטנה ממש ליד השיחה להלן התשובות ESTRADIOL (E-2 -233 pmol/L Lh- 5.70 IU/L Fsh- 4.20 IU/ PROLACTIN-576.3 mIU/L ANDROSTENEDIONE- 4.21 nmol/L הנה הערכי ייחוס ; הערות לבדיקות ESTRADIOL (E-2) Midcycle 130 - 2095 Follicular phase 71.6-529 Males ND-146.1 Postmenopausal ND - 118.2 Luteal phase 205-786 LH follicular phase 1.9-12.5 midcycle peak 8.7-76.3 Postmenopausal 15.9-54.0 pregnant < 0.1-1.5 luteal phase 0.5-16.9 FSH follicular phase 2.5-10.2 midcycle peak 3.4-33.4 Postmenopausal 23.0-116.3 pregnant < 0.3 luteal phase 1.5-9.1 PROLACTIN Nonpregnant 59-619 Postmenopausal 38-430 pregnant 206-4420 ANDROSTENEDIONE ערכה חדשה החל מ 18.4.19 Males: 1.75-12.22 Premeno Females: 1.3-13.2 Postmeno Females: 0. האם אני צריכה להלחיץ? אני בחורה צעירה ומאז שעשיתי גוגל על התשובות איני מפסיקה לחשוב.. אשמח שתעזרי לי

לקריאה נוספת והעמקה

שלום נגה, ראשית, מומלץ שתגישי עם התשובות לרופא המטפל. פחות מומלץ להבין את התשובות מהרשת, מה גם שיכולים להטעות אותך. ממליצה לך להתייעץ בפורום בפורום "הריון ולידה הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים. כל טוב, דנית

מנהלי פורום הריון ולידה - תמיכה