יצא לי פס חלש בבדיקת הריון ביתית
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
ראיתי שבנות כאן אחלו "מזל טוב" לנשים שציינו שיצא להן פס חלש בחלון המראה הריון בבדיקת הריון ביתית. גם לי היה פס חלש ולאחר בדיקת הריון דמית זה יצא שלילי. אני מציעה לא יש לקפוץ למסקנות ולאחל איחולים... אלא להמליץ לשלוח לבדיקת הריון מעבדתית ובכל מקרה לבצע עוד בדיקת הריון ביתית לאחר כמה ימים. ואגב- בדיקת הריון מעבדתית [דם] בקופת חולים כללית כן דורשת הפנייה מרופא!!
שכחת פרט חשוב ומעציב. הריון יכול להתחיל ולהפסיק, בעיקר בהתחלה הוא מאוד רגיש. אז את כן היית בהריון לזמן קצר ומשהו השתבש עד לבדיקת הדם.
אז למה לא היה לי שום דימום? וגם לא קיבלתי מחזור, אחרי שבועיים איחור עשיתי בדיקה שתוצאתה שלילית. אם היה הריון שלא התפתח - מדוע אין דימום? האם יכול להיות שתגיע ביצית לא מופרית או עם הפריה שנעצרה לרחם ולא יהיה מחזור?