החלקת שיער בהריון ונזק אפשרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/04/2019 | 17:31 | מאת: ענת

אני בשבוע 27. עברתי החלקת שיער לפני יומיים שהספר התעקש שבטוחה בהריון. בזמן ההחלקה היו אדים רבים וביקשתי מסיכה לפנים. לא סבלתי מצריבה בגרון וכמובן שאני מרגישה תנועות כרגיל. אני מאוד לחוצה שאולי גרמתי נזק לעובר וממש לא מצליחה לישון... אם זאת הייתה החלקה עם פורמלין מה הנזק שייגרם?

שלום ענת, במידה ואכן התבצעה החלקה עם פורמלין אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי ההשלכות האפשריות מחומר זה. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה