כניסה להריון - קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/03/2019 | 17:59 | מאת: לי

אנחנו בתהליכים להכנס להריון ולא עשיתי בדיקה בכלל וכרגע קיבלתי מחזור (עכשיו אני לא בטוחה שזה מחזור ויכול להיות שזה סתם דימום בתחילת הריון כפי שקראתי בכמה מאמרים) אנחנו באמת מנסים להכנס להריון כדי לבדוק בזמן הדימום/מחזור עם זה הריון? או עדיף לחכות ... כי בעיקרון כן הרגשתי חלק מהתופעות לוואי של הריון

שלום לי, נכון, לעיתים יכול להופיע דימום בתחילת הריון. לכן, מומלץ לבצע בדיקה. בדיקת דם היא האמינה ביותר. מומלץ לבצע אותה כאשר יש איחור בווסת. במידה ודיממת, אבל עדיין חושבת שיש סיכוי, שווה לבצע את אותה. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה