מעקב הריון- הפלה מאיימת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/03/2019 | 19:37 | מאת: טליה

היי ד"ר מה שלומך? שלומי לא מי יודע מה בחודשים האחרונים גיליתי שאני בהריון ב30/01 ווסת אחרונה 28/12/18 בטא 158 בדיקת הריון ראשונה רואים רק חור קטן שחור בתוך הרחם שבוע לאחר מכן לפי הערכת רופא הגעתי על מנת לשמוע יותר פרטים כי אמר שלפי דעתו יהיה אפשר לראות דופק בבדיקה שק הריון ללא עובר אמר לי לחזור אחרי שבוע שבוע לאחר מכן התחילו קצת דימומים ירדתי למיון ( שבוע 8 לפי וסת אחרונה) אמרו שרואים שק וקוטב עובריללא דופק בטא 17800 אמרו שמתאים לשבוע 6 ביקשו חזרה בעוד שבוע לאחר שבוע שוב חוזרת בעקבות דימומים שלא פוסקים בצבע חום כהה ( לא מרובים אבל במהלך כל היום) מספר ימים. בבדיקה נראה אותו עובר עם דופק ממש ממש חלש שוב אמר שזה תואם שבוע 6 והגדיר כהפלה מאיימת שאלתי היא האם ההריון בכל זאת יכול להיות תקין? הדימומים החומים לא עוצרים אבל גם לא מרובים האם תקין? האם מדובר בהתחלה של הפלה? ואם לא. האם הדופק שבוע הבא יגבר? תודה רבה על הסבלנות.

שלום טליה, ממליצה להפנות את שאלתך לפורום "הריון ולידה- הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים. כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה