תקינות הריון צעיר לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/02/2019 | 11:24 | מאת: נטע

בוקר טוב בתאריך 16.1 עברתי הפלה טבעית בשבוע ה6 להריון, לאחר מכן עשיתי מעקב בטא עד לאיפוסה ביום 13.2 והפרוגסטרון היה 77, אתמול עשיתי בדיקת דם ולהלן הערכים: אסטרדיול 300,פרוגסטרון 58,בטא 1,134 האם הערכים תקניים" ולמה הפרוגסטרון ירד מהבדיקה שעשיתי ב 13.2 ששם התאפסה לי בעצם הבטא? אודה לתשובתכם המהירה בלחץ נוראי תודה

שלום נטע, שאלות בנושא תוצאות בדיקות דם, ממליצה לך להפנות לפורום "הריון ולידה-הלל יפה" אשר מנהל ע"י רופאים. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה