איחור במחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/02/2019 | 19:51 | מאת: שלומית

שלום. אני נשואה ומנסה להכנס להריון אך המחזור שלי אינו סדיר. ז"א שהמחזור שלי בדרך כלל ב 14 לחודש אבל יכול להקדים יום אחד לפני או לאחר ביומיים שלושה. פעם אחרונה קיבלתי ב13/12 ואח"כ ב 14/1. כרגע המחזור שלי מאחר , עשיתי פעמיים בדיקת הריון ב 17/1 ו 20/1 והראה לי שלילי בשני התאריכים. השאלה שלי, יכול להיות שהבדיקות נעשו מוקדם מדי? כי גם אין לי סימנים שיכולים להעיד על הריון..

שלום שלומית, לא ציינת איזו בדיקה עשית. בדיקת דם, היא הוודאית ביותר, ומומלץ לבצע אותה כאשר יש איחור בווסת. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה