תופעות לוואי מוזרות שבוע 35

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/12/2018 | 23:06 | מאת: אורחת

שלום רב, יש לי שאלה קצת מוזרה, היתכן שבהריון יש ריבוי של "גרפסים" לא נעימים? אני שבוע 35 ולאחרונה משום מה לא מפסיקה עם זה ויש ריח לא נעים..אני מריחה בכל אופן. יש קשר להריון? תודה

20/12/2018 | 11:08 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, אכן גרפסים זו תופעה שנשים בהיריון תלוננת עליה. מומלץ להפריד שתיה ואוכל, כלומר לא לשתות בזמן האוכל אלא קצת אחרי, לאכול ארוחות קטנות, לא לשכב אחרי האוכל אלא לעמוד או לשבת. וכמובן תזונה מיטבה עם מערכת העיכול שלך... בהצלחה רבה והמשך היריון קל ונעים ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה