המטומה בהריון שבוע 7+1

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/12/2018 | 13:02 | מאת: Nlton

שלום רב זהו הריוני הרביעי (הפלה בהריון השני) גיליתי שנכנסתי להריון למרות שהיתי עם התקן. נצפה שק הריון ודופק הוציאו לי את ההתקן מיד כשזוהה הריון בתוך הרחם, בעקבותיו היו קצת דימומים אך הם פסקו ברוך השם. היום בבדיקת אולטראסונד נצפתה המטומה בממדים 74*40*77 אכן גדולה הרופא אמר שזה כנראה מהוצאת ההתקן ונתן נרות תמיכה אוטרוגוסטן 200 שלוש פעמים ביום. אז אני כמובן דואגת ומודאגת והאם יש עוד מה לעשות מלבד להמשיך כרגיל ולקוות לטוב? האם היא בהחלט חייבת לגרום לדימום והפלה מאימת או שיכולה להתכווץ לבד? האם מנוחה מוחלטת תעזור להמטומה להתכווץ? האם גודל איזור דימום זה הוא שכיח עקב הוצאת התקן בזמן ההריון? והאם יש סיכוי להריון תקין בעקבות ממצאים אלה? מודאגת ומקווה שהכל יעבור בשלום! תודה על תשובתכן 😁

13/12/2018 | 12:46 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך ממליצה לך להתייעץ בפורום - "דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים" המנוהל ע"י רופא. בהצלחה רבה והיריון בריא ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה