דימום-גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

25/06/2001 | 08:03 | מאת: שירן

שלום ! אני חודשיים לאחר לידה מניקה התחלתי לקחת פמולן למניעת הריון , חמש ימים אחרי שהתחלתי התחילו דימומים לא מתמשכים אבל מאד תכופים ובכמות , האם עלי להוסיף במינון כדי שזה לא יקרה והאם אני מוגנת מפני הריון ?

25/06/2001 | 09:05 | מאת: נטלי

גם לי היו דימומים בהתחלה עם הפמולן, אבל רופא הנשים שרשם לי אותן אמר לי מראש שיתכנו דימומים קלים עם הפמולן בחפיסה-שתיים הראשונות, ושאין סיבה לדאגה. אם הדימומים ימשכו זמן רב או יתחזקו תפני לרופא הנשים שוב, אבל מה שאת מתארת הוא נורמלי לחלוטין. חשוב להקפיד לקחת את הפמולן בשעה קבועה מדי יום, מכיוון שהוא רגיש יותר לשינויים מאשר הגלולות הרגילות.

25/06/2001 | 19:09 | מאת: דר' וגמן ישראל

הדימומים הם מהפמולן תופעה מאד ידוע שלו.את מוגנת פמני הריון ועליה במינון לא תועיל. אם הדבר מאד מטרידך הפסיקי את לקיחת הכדורים ולאחר שיפסק הדימום לחלוטין ועוד מס' ימים נקיים את יכול להתחיל מחדש בפמולן,הקפידי מאד מאד על שעה קבועה יתכן דבר חשוב ביותר. אם אינך רוצה לקחת כדורים את יכולה להשתמש בקונדוםאו להתקין התקן תוך רחמי .

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה