קיי 300 בהריון שבוע 38

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/06/2018 | 04:15 | מאת: שני

שלום, אני שבוע 38, בלילה ריססתי קיי 300 האמת בטיפשותי ובלי מחשבה משהו כמו דקה ישירות על המקק. אחרי כמה שניות ריסוס סתמתי את האף וכשסיימתי לרסס הלכתי לחדר מאוורר מרגישה תנועות עובר ולא היה לי איזה תסמין אבל קראתי קצת על זה וקצת נכנסתי לפאניקה... האם יכול להיות שתיגרם בעיה במערכת העצבים של העובר? האם שימוש חד פנמי לחלוטין יכול לפגוע כך? אודה לתשובה

שלום, ממליצה לך להתייעץ בפורום "בטיחות, גהות ואיכות". המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה