החלפת כדורי פרנטאל בשליש שלישי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/03/2018 | 08:07 | מאת: מאיה

שלום רב, אני גרה בהולנד, שבוע 28 ומתחילת ההריון ועד עכשיו לקחתי כדורי פרנטאל פלוס בטא קרוטן (לא בטוחה של איזו חברה זו קופסא לבנה עם כחול ורוד וכדורים גדולים ורודים). לצערי הרב נגמרו לי הכדורים ואין לי דרך להשיג עוד מאחר ועד עכשיו קיבלתי אותם מאנשים שבאו מהארץ. אני עכשיו צריכה לקנות פה ומאוד חוששת מהשינוי בשליש שלישי ועוד מאחר והמינונים שבתוך כדורי הפרנטאל שפה שונים מאוד מהמינון שעד עכשיו הייתי לוקחת ( אני מתכוונת למינונים של המרכיבים בכדורים עצמם). רציתי לדעת האם זה מסוכן להחליף ככה באמצע ההריון והאם השינוי במינון המרכיבים יכול להשפיע לרעה? כדור אחד שאני יודעת שיש פה וגם בארץ זה פרנטאל של סולגאר וגם בו המרכיבים והמינון שלהם שונה מאוד מאוד. מקווה שתוכלו לענות לי, המון תודה מראש!

24/03/2018 | 20:46 | מאת: ענת עם שלם

הי מיה, לרוב השוני ברמות המינונים לא כזה שונה. שנית את יכולה היום להזמין אינטרנטית שלל תוספים במינונים דומים לזה שלקחת. ובנוסף - את יכולה להפסיק את התוסף הנוכחי. לעשות הפסקה בת 5-7 ימים והתחיל פרנאטל חדש ואחר שימי לב כמובן שהתוסף מתאי להיסטוריה הרפואית שלך. מומלץ להיוועץ ברופא/ה מקומי או נטורופת/ית. המשך היריון קל ונעים, ענת

24/03/2018 | 21:58 | מאת: מאיה

תודה רבה על המענה!

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה