פוסטינור וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/01/2018 | 18:51 | מאת: Anonimi

שתיתי אנטיביוטיקה שמונעת את היעילות של הגלולות, אני לוקחת גלולות מינס אז לקחתי פוסטינור אחרי הקיום יחסים ליתר ביטחון ולא הופיעו לי דימומים ולא שום תופעות לוואי האם זה בסדר? קבעתי תור לרופא נשים שלי אבל זה רק ב31 מה אני אמורה לעשות עד אז?

20/01/2018 | 20:46 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, תופעות הלוואי לא מופיעות אצל כל משתמשת. יחד עם זאת ישנם מצבים שבהם גם פוסטינור מוריד מיעילותו. מאחר וחסרים פרטים רבים עלייך ,איני יכולה לדעת את טיב הטיפול. ממליצה לך לפנות לפורום גניקולוגיה ופיריון או היריון ולידה ולקבל תשובה מרופא/ה. בהצלחה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה